Lager i Norge

Vi importerer direkte fra produsenten

Rask levering

Fra lager i Skien

Velg blant mange farger

Vi har ti fargevarianter

Spørsmål og svar

Oppe er målene som følger: Lengde: 92 cm. Bredde: 51 cm. Høyde: 63 cm. I bunnen er lengden 76 cm og bredden 44 cm. Selve badebalja veier 4,7 kg. Det er plass til drøyt 200 liter vann, men det holder å fylle i halvparten - du skal jo oppi selv også! For å sitte komfortabelt er det anbefalt maksimal høyde 185 cm og maksimal vekt 95 kg.
Normalt sender vi ut varer alle hverdager fra våre lagre i Skien og Grimstad, og benytter i hovedsak Bring som transportør. Transporttiden varierer etter hvor du bor i landet, og er fra én til fem virkedager.
Vi tilbyr tre forskjellige betalingsmåter. Kortbetaling med VISA eller Mastercard, faktura med Klarna, og VIPPS. Kan du ikke benytte noen av disse? Send oss en e-post eller ring.
Ja. Vi har tre steder hvor det er mulig å hente badebaljer etter avtale. Det er i Skien (Havneterminalen), Kristiansand (Sørlandsparken) og Grimstad (Bergemoen). Kontakt oss for å avtale tid og sted for henting.
Vi tilbyr åpent kjøp i 90 dager, der du fritt kan returnere varen uten spørsmål, og du har ellers fulle rettigheter gjennom angrefristloven og forbrukerkjøpsloven. Merk at kjøper er ansvarlig for returfrakt.
Du vil motta en spesifisert ordrebekreftelse per e-post straks du har gjennomført kjøpet. Dersom du ikke har oppgitt noen e-postadresse, kontakt oss for å få bekreftelsen tilsendt.
Badebaljene er laget av PP5-plast, polypropylene. Denne typen er brukt i veldig mye forskjellig, som yoghurtbeger, tåteflasker og superundertøy. Materialet absorberer ikke væske, og kan ikke angripes av bakterier. Våre badebaljer er SGS-testet. SGS er et sveitsisk selskap med over 95 000 ansatte over hele verden.
I tillegg til selve badebalja, følger det med en kurv i samme farge til såpe o.l., som måler 21 x 11,5 x 7,5 cm. Videre følger det med avløpsslange på 71 cm.
Oppi balja ligger det en slange med kobling. Ta av slangen og skru fra hverandre koblingen i to deler. Så skrur du sammen koblingen igjen fra hver sin side av avløpsåpningen i balja. Delen med propp på innsiden, og den vinklede delen på utsiden. Til slutt fester du slangen i koblingen på utsiden.
Det er identisk produkt som våre baljer, da de kommer fra samme leverandør og fabrikk Vi importerer direkte fra fabrikken i Asia til Norge, og har ikke noen tilknytning til Villbada.